"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İdil'de çatışma çıktı: Yaralılar var

01 Haziran 2016, Çarşamba 09:39
Şırnak’ın İdil ilçesine sızmaya çalışan PKK’lı bir grup ile güvenlik güçleri arasında sabah erken saatlerinde çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 güvenlik görevlisi yaralandı, çok sayıda PKK'lının öldürüldüğü bildirildi.

Şırnak'ın İdil ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Alınan bilgiye göre, İdil'e 5 kilometre uzaklıktaki Kuyulu köyündeki bir evde PKK'lı teröristlerin bulunduğu bilgisi üzerine adrese operasyon düzenlendi.

Güvenlik güçlerinin "teslim ol" çağrılarına silahla ateş açarak karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada, 2 terörist etkisiz hale getirildi.

Teröristlerin açtığı ilk ateşte hafif yaralanan 2 güvenlik görevlisi, İdil Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

AA

Etiketler: şırnak, idil, çatışma, pkk
Okunma Sayısı: 1608
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı