"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İHH'dan 'İsrail’le örtünen çıplak kalır' özrü

03 Temmuz 2016, Pazar 16:16
İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH), daha önce yaptığı kamuoyu paylaşımında kullandığı "İsrail'le örtünen çıplak kalır" Filistin atasözünün yanlış anlaşılması nedeniyle sosyal medya hesabından özür diledi.

Özür metninin bir kısmında, "İsrail'le anlaşma konusunda vakfımızın çekincelerini ifade etmiştik. Özeti; "İsrail'e güvenilmeyeceği" olan açıklama bazı çevreler tarafından kasten yanlış taraflara çekilmiştir.

Açıklamanın sonunda "İsrail'le örtünen çıplak kalır" atasözünün yanlış taraflara çekilerek kullanıldığını gördük. Bu söz asla sayın Cumhurbaşkanımız kastedilerek söylenmemiştir. Bunu kasten öyle imiş gibi göstermek kötü niyet izharıdır, bundan beriyiz." denildi. 

İstanbul -  Yeni Asya

Konuyla ilgili haber:

İHH'dan AKP'ye tepki: İsrail’le örtünen çıplak kalır

Gazze ablukasını delmeye çalışırken uluslararası sularda İsrail askerlerinin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisinin organizatörü İHH vakfı Türkiye’nin İsrail’le yaptığı anlaşmaya sert tepki gösterdi.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/ihh-dan-akp-ye-tepki-israil-le-ortunen-ciplak-kalir_401935

Etiketler: ihh, israil, özür, türkiye, gazze
Okunma Sayısı: 2813
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • necati

    3.7.2016 23:11:29

    Zaman ahir zaman. Bu fitnelere ancak hz. MEHDİ ve talebeleri karşı koyabilir. Bu imtihanı kaybedenler cağalıyor malesef.

  • demokrat

    3.7.2016 19:26:38

    korku gerçekten enteresan birşey..cübbeli de aynı,bunlar da

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı