"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhraç edilen imamın gizemli ölümü

11 Aralık 2017, Pazartesi 12:41
İzmir’in Bergama ilçesinde Gülen hareketine yönelik soruşturma kapsamında ihraç edilen imam Tugay Uslu, önceki gün akşam saatlerinde motosikletine otomobilin arkadan çarpmasıyla meydana gelen kazada can verdi. Çalındığı ihbarında bulunulan otomobil ise dün sabah terk edilmiş bulundu. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Kaza, geçen cumartesi günü, saat 18.20’de, Maltepe Mahallesi 100’üncü Yıl Caddesi’nde meydana geldi. Gülen hareketine yönelik soruşturma kapsamında meslekten ihraç edilen imam, evli ve 2 çocuk babası Tugay Uslu, kendisine ait motosikletiyle giderken, arkasından gelen otomobilin çarpmasıyla yere düşerek yaralandı. Kazadan habersiz olan ailesi, Uslu eve dönmeyince, polise kayıp ihbarında bulundu.

ÇARPAN ARAÇ İÇİN ÇALINTI İHBARI

Dün saat 10.00 sıralarında ise kentte bu kez O.E. isimli bir kişi, evinin önünde park halinde duran 35 VPB 33 plakalı otomobilinin çalındığını belirterek polise başvurdu. Çalışma başlatan polis, aracı Bergama- Kozak yolunda dere kenarında terk edilmiş halde buldu. Dere içerisinde ise kayıp Uslu’nun cesedi bulundu. Kaza yerine yakın güvenlik kamerası görüntülerinden Uslu’ya çarpan aracın, çalıntı olduğu ihbar edilen otomobil olduğu belirlendi. Uslu’nun cesedi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Uslu’nun ölümüyle ilgili olarak araç sahibi O.E. ile yakını olduğu belirtilen Y.Ç. gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

DHA

Okunma Sayısı: 9113
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • halil

    11.12.2017 16:00:11

    Susturulamayan, haklı, mazlum ve mağdur insanlar çok. Bir de bunların içinde dini bilgisi iyi insanlar ayet ve hadisle haksızlıkları anlatınca. birileri çıldırıyor. Halbuki çıldıracaklarına haksızlıktan, zulümden ve ona taraftar olmaktan vazgeçseler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı