"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhraç edilen komiser yardımcısı intihar etti

22 Kasım 2016, Salı 09:02
Sakarya'nın Karasu ilçesinde FETÖ ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen komiser yardımcısı 40 yaşındaki Hayrullah Tamtürk kayınpederinin evinde kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Olay, Karasu İncilli Mahallesi'nde meydana geldi. Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nde komiser yardımcısı olarak görev yapan 17 yıllık emniyet mensubu Hayrullah Tamtürk bir süre önce FETÖ ile bağlantılı olduğu gerekçesiyle açığa alındıktan sonra meslekten ihraç edildi. Bunun üzerine eşi ve çocuklarıyla birlikte Karasu'da yaşayan kayınpederinin evine gelen Hayrullah Tamtürk evde kimsenin olmadığı sırada evin salonunda tavana bağladığı ipe kendini astı. Hayrullah Tamtürk'ün yakınları durumu hemen 112 Acil'e bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları müdahalede Hayrullah Tamtürk'ün öldüğünü belirledi. Tamtürk'ün cenazesi morga kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

DHA

Etiketler: ihraç, intihar, komiser
Okunma Sayısı: 3138
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı