"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhraç edilen öğretmen Karadağ’a beraat

19 Mayıs 2018, Cumartesi 16:36
KHK ile ihraç edilen ve Yüksel Caddesi’nde Kasım 2016’dan bu yana “İşimi Geri İstiyorum” eylemi yapan Acun Karadağ’ın yargılandığı davada karar açıklandı.

“Örgüt üyeliği” ile suçlanan Karadağ, beraat etti. Acun Karadağ, 2013 yılında örgüt üyeliği ile suçlandığı dosyadan 6 ay tutuklu kalmıştı. OHAL KHK’sı ile mesleğinden ihraç edildikten sonra başladığı eylemi sırasında medyada hakkındaki davanın ihracına neden olduğu iddia edilmişti. Karadağ, beraat kararını Twitter hesabından şu paylaşımıyla duyurdu; “Bizi ihraç etmek için bahane yarattıkları 2013’teki örgüt üyeliği davasından biraz önce beraat ettim. 6 ay tutukluluk, kızımın dışarıda annesizliği, beni işsiz bırakmaları, kalbimin pili, düzenleri, kumpasları bir beraatle temizlenir sanıyorlar. Yarına kalacak, yanınıza kalmayacak.”

Okunma Sayısı: 4017
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı