"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İkinci kez tutuklama kararı verildi

25 Ağustos 2017, Cuma 23:05
15 Temmuz darbe girişiminden 13 ay sonra Antalya'da yakalanan ve bugün yargılandığı Kara Havacılık Komutanlığı davasında tutuklanan eski Kurmay Yarbay Özcan Karacan hakkında ikinci kez tutuklama kararı verildi.

Antalya'da yakalanan sanık Karacan, emniyet ve savcılıktaki ifade işlemlerinin ardından bugün Ankara 17. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Cezaevindeki duruşma salonunda görülen Kara Havacılık Komutanlığındaki darbe davası için başkente getirilmiş ve bu davada hakkında tutuklama kararı verilmişti.

Ednilen bilgiye göre, Özcan Karacan hakkında, sanıkları arasında yer aldığı ve yine aynı mahkemede görülen "Genelkurmay Çatı Davası"nda da tutuklama kararı verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin Muğla'da görülen davanın da sanıkları arasında yer alan Karacan, 38 kişilik sözde Yurtta Sulh Konseyi üyeleri arasında 31'inci sırada yer alıyor.

AA

Okunma Sayısı: 3086
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı