"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İkizler 23 yıldır benzer kıyafetleri giyiyor

28 Mayıs 2016, Cumartesi 11:46
Avusturya'da yaşayan, 23 yaşındaki tek yumurta ikizi Abdullah ve Asım Özdemir kardeşler, fiziki benzerliklerinin yanı sıra giydikleri benzer kıyafetlerle dikkati çekiyor.

Misafir işçi olarak Avusturya'ya gelen Ordulu bir ailenin ikiz çocukları olan Abdullah ve Asım kardeşler, Yukarı Avusturya eyaletinin Vöcklabruck şehrinde yaşıyor.

1993 yılında bir dakika arayla dünyaya gelen ikiz kardeşler, aynı ilkokul ve ortaokuldan sonra aynı liseye giderek endüstri mühendisliği bölümünü bitirdi ve her ikisi de aynı şirkette yaklaşık 2 yıldır proje mühendisi olarak görev yapıyor.

Anne-babalarının bile ayırt etmekte zorlandığı ikizlerin benzerlikleri sadece fiziki görüntüleriyle sınırlı değil, onlar aynı zamanda 23 yıldır benzer kıyafetleri giyiyor.

Aynı gömlek, pantolon ve ayakkabı giyen ve aynı kemer, saat ve yüzüğü takan Abdullah ve Asım kardeşler, insanların kendilerini gördüklerinde şaşkınlık geçirdiklerini ve ilk tepkilerinin "İkiz misiniz?" sorusu olduğunu anlattı.

"Hislerimiz de aynı"

İş yerinde veya sokakta tanıdıklarının kendileri sürekli karıştırdığını anlatan Asım Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

"Odada otururken karıştırma olmuyor ama dışarıda karşılayınca kimsin diye sorup ondan sonra konuya giriyorlar. Hislerimiz de aynı. Mesela bir konu hakkında bir şey söylecekken o söylüyor, ben de tam ben söyleyecektim diyorum. Veya Facebook'ta bir şey paylaşacakken bir bakıyorum kardeşim paylaşmış bile. Annem ve babam bile karıştırıyor. Eve ikimiz beraber gidersek karıştırmıyorlar ama tek başına gidersek bazen karıştırıyorlar. Düşüncelerimiz, fikirlerimiz, giyim tarzımız, yatma kalkma, hobiler aynı. Aynı takımı tutuyoruz. Beşiktaşlıyız. Siyasi görüşümüz de aynı."

AA

Etiketler: ikiz, avusturya
Okunma Sayısı: 1663
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı