"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlhan Kesici’den gazetemize ziyaret

05 Ağustos 2015, Çarşamba
CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici gazetemizi ziyaret etti.

Genel Yayın Yönetmenimiz Kâzım Güleçyüz’ün merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile yaptığı mülâkatlardan oluşan İslam Demokrasi Laiklik kitabının yeni baskısına önsöz yazan Kesici, kitabın 25 yıl sonra çıkacak yeni baskısının da çok önemli bir işlev göreceğini söyledi.

Yönetim Kurulu Başkanvekili İsmail Özdemir, Genel Müdürümüz Ramazan Bayram, Genel Yayın Yönetmenimiz Kâzım Güleçyüz, Yayın Koordinatörümüz Mustafa Döküler, Yeni Asya Neşriyat Koordinatörü Abdullah Eraçıkbaş ile yazarımız M. Latif Salihoğlu'nun katıldığı görüşmede gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulunuldu.

Fotoğraf: Erhan Akkaya

Okunma Sayısı: 2115
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    5.8.2015 05:59:36

    Sn.KESİCİ den beklediğimiz, 1-RİSALEİ NUR lara AKP nin getirdiği yasağın kaldırılması için çalışma yapması,2-AKP nin ülkenin birlik ve beraberliğine yaptığı FİTNE-FESAD oyunlarını deşifre etmesi,3-AKP nin ülkeyi MİRASYEDİ gibi tüketmesini rakamlarla açıklaması,4-AKP nin toplumumuzu TÜKETİM e alıştırarak nerede ise FAİZE BULAŞMAYAN kimse bırakmayan mali politiklarının sosyal yıkımlarını rakamlarla açıklaması,5-ME de yaptığı tahribatların misalleri,rakamları ile kamuoyuna açıklamaları,6-DIŞ POLİTİKADA İSLAM ALEMİNDEN KOPARILMA mız için oynanan sinsi oyunun deşifre edilmesi. eVET SN.kESİCİ VATANDAŞ OLARAK SİZLERDEN sus MANIZI DEĞİL bağıra bağıra konuşmanızı VE haramsaray sakininin kabusu olmanızı bekliyorum.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı