"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘İlk fırsatta OHAL’den kurtulmalıyız’

24 Nisan 2017, Pazartesi 16:47
En kısa sürede Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, OHAL uygulamasına ilişkin, “Hastalıkları temizlemek için ilân ettik. Bununla ilgili benim görüşüm son derece net ve Cumhurbaşkanımızın görüşü de son derece net. İnşallah en kısa sürede, belki bunu bir daha uzatmamak gibi bir şeyle Türkiye’nin bu olağanüstü hal etiketinden kurtulması gerekiyor” dedi.

Türkiye’de OHAL kaldırılmasını istediğini belirten Zeybekci, sözlerini şöyle tamamladı: “OHAL kalkmalı. Bunda kimsenin şüphesi olmasın. OHAL’i zorunlu hale getiren şartlardan bir an önce Türkiye kurtulmalı. Oradan kurtulduğumuz anda kesinlikle hiçbirimizin kabul edebileceği bir uygulama değildir. Biz yıllarca süregelen sıkıyönetimleri kaldırmış bir partiyiz. Biz OHAL’i devlete ilân ettik, bu hastalıkları temizlemek için ilan ettik. Bununla ilgili benim görüşüm son derece net ve cumhurbaşkanımızın görüşü de son derece net. İnşallah en kısa sürede, belki bunu bir daha uzatmamak gibi bir şeyle Türkiye’nin bu olağanüstü hal etiketinden kurtulması gerekiyor.”

Okumak için tıklayınız:

TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik: Olağan hukuk devletine dönelim

Etiketler: ohal
Okunma Sayısı: 3192
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ozkan

    25.4.2017 02:10:39

    Ya hu yeni uzatildi 3 ay daha. Bu sozu ohal bitmek uzereyken soyleyeceksin sayin bakan. Ne olsa 3 ay sonra sozlerim unutulur diyorsan da ne diyeyim yazık...

  • Mehmet

    24.4.2017 23:10:31

    Her öğünde laf salatası yenir mi? Evet, yeniliyor muş. Hep aynı nakarat, anlat anlat..

  • sedef

    24.4.2017 18:50:13

    her öğünde laf salatası yenir mi

  • Özcan Erkiş

    24.4.2017 18:43:24

    OHAL için CB. "ihtiyaç var! " diyor, sayın Bakan "OHAL'den kurtulmalıyız! " diyor. Ayrıca Sayın Bakan "biz OHAL'i devlete ilân ettik!" diyor ama esas zararı başta demokratik hukuk devleti ile vatandaş görüyor. Acaba "en kısa süre" ne zaman bitecek ve ülke ne vakit demokratik hukuk devletine dönecek? OHAL'e son vermek çok mu zor ve bunun kararını vermek kimin yetkisinde? Sıkıyönetimi kaldırmakla övünen iktidar, kaldırdığına bin pişman olmuş gibi, OHAL'i kaldırmak yerine kalıcı hâle getirmek için bahaneler aramakta. Hoş referandum ve onun şaibeli ve şüpheli neticesi, bahane olmak mânâsında bulunmaz bir fırsattır. Tek adamlık sistemi de zaten bir anlamda OHAL''i hem de yurt genelinde devamlı kılacak bir idare, yönetim tarzı olmakla, bahane bulmaya ihtiyaç da bırakmayacaktır. Hayırlısı diyelim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı