"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İlkokul öğrencilerine 'Evet' broşürü dağıttılar

29 Mart 2017, Çarşamba 12:50
Düzce'nin Akçakoca ilçesinde AKP İlçe Teşkilatı üyelerinin, ilkokul öğrencilerinin ellerine verdikleri 'Evet' broşürleri ile çektirdikleri fotoğraf, sosyal medyada tepki çekti.

AKP Akçakoca İlçe Teşkilatı üyeleri, dün ilçe merkezindeki mahallelerde referandum çalışması yaptı. Ayazlı Mahallesi'ndeki referandum çalışması sırasında iddiaya göre Hamiyet Sevil İlkokulu'nda eğitim gören bir grup öğrenciye de okulun karşısındaki site önünde 'Evet' broşürü dağıtıldı. AKP İlçe Başkanı Dergah Akça ve yönetim kurulu üyelerinin, ilkokul öğrencilerinin ellerindeki 'Evet' broşürleri ile çektirdikleri fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Bazı kişiler, fotoğrafa tepki gösterdi.

Fotoğrafta yer alan AKP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Yaşar Hoşbaş, okulun karşısındaki Beyaz Evler Sitesi'nde çalışma yaparken oyun oynayan çocukların fotoğraf çektirmek istediğini ileri sürerek, "Ayazlı Mahallesi'ndeki programda çocuklar oyun oynuyordu. Bizimle fotoğraf çektirmek istediler. Ani gelişen bir olaydı. Olmaması gerekiyordu. Biz de hata yaptığımızı anladık" dedi.

Deutsche Welle Türkçe

Okunma Sayısı: 1070
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı