"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İmamoğlu-Yıldırım ortak yayını 16 Haziran'da, moderatör İsmail Küçükkaya

10 Haziran 2019, Pazartesi 13:48
AK Partili Mahir Ünal ile CHP'li Engin Altay ortak basın toplantısında konuşuyor. Ünal, Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun karşı karşıya geleceği orta yayının 16 Haziran Pazar günü saat 21.00'de yapılacağını duyurdu. Yayının moderatörünün ise gazeteci İsmail Küçükkaya olacağı belirtildi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, 23 Haziran'da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yarışan Binali Yıldırım ile Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı televizyon programının 16 Haziran'da yapılacağını açıkladı.

Ünal, "Canlı yayın tüm kanallarda ortak yayınla gerçekleşecektir. Moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya gerçekleşecektir" dedi ve yayının İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılacağını duyurdu.

Okunma Sayısı: 1492
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı