"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İnce: Türkiye hepimizin Türkiye'si olana dek yolculuğumuz devam edecek

28 Haziran 2018, Perşembe 17:36
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda 'Türkiye hepimizin Türkiye'si olana dek yolculuğumuz devam edecek' diyerek, kendisine destek verenlere teşekkür etti.

24 Haziran seçimlerinde CHP'nin cumhurbaşkanı adayı gösterdiği İnce, Twitter üzerinden paylaştığı mesajla, kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

Seçim kampanyası sürecinde çekilen görüntülerle hazırlanan bir videoyu paylaşan İnce, "Hepimizin Türkiye'si için oy veren milyonlara, her gün mesaj yollayan, sosyal medyadan desteğini ve birlikte yürüme kararını paylaşan yüz binlere teşekkür ederim. Türkiye hepimizin Türkiye'si olana dek yolculuğumuz devam edecek" ifadesini kullandı.

Seçimlerin ardından yaptığı ilk değerlendirmede hedefinin bir sonraki seçimde 30 milyon oy almak olduğunu söyleyen İnce, "15 milyon yurttaş bana oy verdi, hedef 30 milyon yapmak, bu kısa sürede yapılabilir, buna uğraşacağım" demişti.

 

Okunma Sayısı: 1140
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı