"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İncirlik'te kargo uçağı hareketliliği

30 Temmuz 2015, Perşembe 20:20
Adana’da bulunan İncirlik Hava Üssü’nün koalisyon uçaklarının kullanımına açılmasının ardından, İncirlik’te kargo uçağı yoğunluğu yaşanmaya başladı.

Adana’daki İncirlik Hava Üssü’nün ABD öncülüğündeki koalisyon uçaklarının kullanımına açılması ve son günlerde ABD 480. Filosu’nun üsse kaydırılacağının medyada yer almasının ardından üste hazırlıkların sürdüğü gözlendi. 

Üssün kullanımı için Bakanlar Kurulu’nda tüm imzaların atılmasından sonra ABD’nin Almanya’da konuşlanan 480. Hava Filosu’nun buraya kaydırılacağının dünya basınında yer almasının ardından Türkiye’ye ait savaş uçaklarının rutin görevlerini sürdürdü. 

Ayrıca üste ABD ve Türkiye’ye ait kargo uçakları yoğunluğu yaşanıyor. Bu gün yoğun bir trafik oluşturduğu görüldü. Üsteki trafik yüzünden bir kargo uçağı iniş yapmayıp pisti ikisi küçük 7 kargo uçağı iniş yaparken 5 kargo uçağı üsten kalkış yaptı. Akşam saatlerinde ise özel bir jet İncirliğe iniş yaptı.

Okunma Sayısı: 1466
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı