"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İngilizce öğretmenliği mezunu olan şehit atanamayınca polis olmuş

04 Ocak 2016, Pazartesi 13:59
Diyarbakır’ın Sur ilçesinden çatışmalarda başından vurulan Özel Harekat Polisi Musa Yüce (32) şehit oldu.

İngilizce öğretmenliği mezunu olan şehit Yüce'nin, atanamadığı için polisliği tercih ettiği öğrenildi. 

İki çocuk babası şehit Musa Yüce’nin Kayseri’nin Bünyan ilçesi Tuzhisar beldesindeki ailesine oğullarının şehadet haberi bu sabah verildi. Sağlık ekipleriyle birlikte baba Halis Duran Yüce, anne Şerife Yüce’nin yaşadığı eve gelen ekip şehadet haberini verdi.

Şehidin eşi ve çocuklarının Diyarbakır’da olduğu öğrenildi. İngilizce öğretmenliği mezunu olan şehit Yüce'nin, atanamadığı için polisliği tercih ettiği öğrenildi. İlk görev yeri Hakkari olan şehidin kısa bir süre önce Diyarbakır’a göreve geldiği belirtildi. Şehidin cenazesinin yarın toprağa verilmesi bekleniyor. 

Okunma Sayısı: 1244
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı