"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İngiltere, Türkiye'ye uyguladığı ihracat kısıtlamalarını kaldırdı

20 Mayıs 2022, Cuma 14:37
Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, savunma sanayi ürünleri konusunda İngiltere tarafından Türkiye'ye uygulanan ihracat kısıtlamalarının kalktığını bildirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da "(Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği) Bugün Hollanda Başbakanı'yla geniş bir görüşme yaptım. Yarın İngiltere, Finlandiya ile görüşmelerimiz olacak." dedi.    

İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurularının ardından Türkiye, kendisine uygulanan ihracat kısıtlamaları ve terör örgütlerine destek gerekçesiyle bu iki ülkenin adaylığını veto edeceğini açıklamıştı.

Euronews Türkçe

Etiketler: İngiltere, Türkiye, ihracat
Okunma Sayısı: 1179
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Gültekin

    20.5.2022 15:28:52

    Nato üyesi devletlerin, kendi üyelerine ambargo koymaları yasaklanmalıdır, Nato sözleşmesine ek bir madde koyarak ambargo konusu üyeler arasında görüşülürken, kararı bir üye veto ederse ambargo koyulamaz, hükmünün sözleşmeye eklenmesi gerekir. BM'ye üye devletlerde bu varsa niçin Nato'ya üye devletlerde olmasın. Devletler arası ırkçılığa ve keyfiliğe son verilsin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı