"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Interpol tarafından yakalandılar!

13 Mayıs 2017, Cumartesi 23:40
Almanya'nın Duisburg kentinde 2 yıl önce cinayete karıştıkları iddiasıyla haklarında Uluslararası Polis Teşkilatı (Interpol) tarafından aranan 2 kardeş Batman'da tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 2014'te Duisburg kentinde yaşayan Mazlum ile Süphan O. kardeşler, T.Y'yi silahla öldürdükten sonra Ş.O'yu da bıçakla yaralayarak kaçtı.

Interpol tarafından haklarında yakalama kararı çıkartılan kardeşlerin, Batman merkeze bağlı Binatlı köyünde saklandıkları ihbarını alan jandarma ekipleri, köyde çalışma başlattı.

Operasyonla gözaltına alınan kardeşler, işlemlerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı.

AA

Etiketler: interpol, almanya
Okunma Sayısı: 2721
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı