"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İntihar saldırısında hasar gören karakol onarılıyor

04 Ağustos 2015, Salı 13:11
Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarınca patlayıcı yüklü traktörle düzenlenen intihar saldırısında ağır hasar gören Karabulak Jandarma Karakolu onarılmaya başlandı.

Saldırıda karakol ile askerlerin mevzi ve kontrol noktası olarak kullandığı iki katlı nöbet kulübesinde oluşan hasarın giderilmesi için çalışma başlatıldı.

Çalışmaların ardından karakolun yeniden hizmet vermeye devam edeceği belirtildi.

Doğubayazıt ilçesine 15 kilometre uzaklıkta bulunan, Doğubayazıt-Iğdır Karayolu'ndaki Karabulak Jandarma Karakol Komutanlığına 2 Ağustos Pazar günü saat 03.00 sıralarında, yaklaşık 2 ton patlayıcı yüklü traktörle gerçekleştirilen intihar saldırısında 2 asker şehit olmuş, 31 asker yaralanmıştı.

AA

Okunma Sayısı: 1653
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı