"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İpek Holding'e polis operasyonu başladı

01 Eylül 2015, Salı 09:16
Ankara'nın Yeni Mahalle ilçesindeki İpek Holding yönetim kurulu binasına saat 08.00 sıralarında çok sayıda polis ekibi geldi.

Çevik kuvvet polislerinin de güvenlik önlemi aldığı görüldü. 

ERHAN BAŞYURT: YAZIKLAR OLSUN

Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt, İpek Medya Grubu'na polis eşliğinde baskın yapıldığını duyurdu.

Twitter hesabından açıklama yapan Başyurt, "İpek Medya Grubu'na polis eşliğinde gözdağı ve susturma operasyonu başladı. Holding merkezimize polis baskını yapıldı. Yazıklar olsun!. IŞİD'e silah sevkıyatını ortaya çıkardığımız gün medya ve grubumuza baskın." ifadesini kullandı.

'TERÖRE MALİ DESTEK VERMEKLE SUÇLANIYOR'

CNN Türk muhabiri Kenan Şener, operasyona ilişkin detaylar hakkında bilgi verdi. Holding binasına sadece avukatlar ve holding yöneticilerinin girebildiğini söyleyen Şener, "Mali Şube'den polisler var ve muhasebe kayıtlarını inceliyor muhtemelen. Bir süredir Mali Şube, teknik takip kapsamında Akın İpek ve bazı yöneticileri takip ediyordu. Suçlama teröre mali destek vermek" dedi.

Okunma Sayısı: 1694
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    1.9.2015 10:56:32

    7 HAZİRAN HÜSRANINA UĞRAYAN HIRSIZLIK,YOLSUZLUK VE HAKSIZLIK ŞAMPİYONLARI çözüm denen maskralığın su yüzüne çıkması ile rezaletlerini gizlemek ve intikam duyguları ile yeni bir ADALET i şahsı menfaatlerine alet etmenin senaryosunu uyguluyorlar.ALLAH ZALİMLERDEN VE ZULÜMLERİNDEN TÜM İNSANLARI MUHAFAZA ETSİN.

  • Toygar

    1.9.2015 10:07:24

    Milletin gözü önünde oynana tiyatro. Trajik ve zavallı bir tiyatro oyunu bu!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı