"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Irak askerleri Türkiye sınırına indirildi

26 Eylül 2017, Salı 11:35
Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından başlatılan tatbikata katılmak üzere Türkiye'ye gelen Irak askerleri, zırhlı midibüslerle bölgeye getirildi.

Dün gece kargo uçakla Şerafettin Elçi Havalimanı'na inen Irak askerleri, askeri birlikte istirahate çekilmişti. Sabah saatlerinde 2 zırhlı midibüs ile konuşlandırıldıkları askeri birlikten alınan Irak askerleri, tatbikat alanına getirildi.

TSK'DAN AÇIKLAMA GELMİŞTİ

TSK’dan dün yapılan açıklamada, “Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından 18 Eylül 2017 tarihinden itibaren Silopi Habur bölgesinde icra edilmekte olan tatbikatın üçüncü safhasına 26 Eylül 2017 tarihinde başlanacaktır. Tatbikatın bu safhası, bugün akşam saatlerinde bölgeye intikal eden Irak Silahlı Kuvvetlerine bağlı birlik/unsurların da katılımı ile birleşik olarak icra edilecektir” denilmişti. Bugünkü tatbikatla birlikte Habur'daki TSK tatbikatı 9. gününe girmiş oldu.

Okunma Sayısı: 1023
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı