"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Irak'ta kaçırılan işçinin evinde endişeli bekleyiş sürüyor

04 Eylül 2015, Cuma 14:49
Irak'ın Sadr bölgesinde spor kompleksi inşatını yapan Türk şirketinde çalışırken kaçırılan işçiler arasında bulunan boyacı Tahsin Cömert'in İzmit'teki evinde endişeli bekleyiş sürüyor.

İşçinin eşi Nevin Cömert eşinin bulunduğu bölgede çatışmalar olduğunu duyduklarını ve tedirginliklerinin daha da arttığını biran önce önce eşine kavuşmak istediğini söyledi.

İzmit'in Kuruçeşme Doğan Mahallesi 13. Sokakta bulunan evi yakınlarının akınına uğrayan Tahsin Cömert, 6 aydır Irak'ta çalışıyordu. Boyacı olan 42 yaşındaki Tahsin Cömert'in kaçırılmadan bir gün önce eşi Nevin Cömert ile telefonla konuşmuş. 

'ÇATIŞMALAR OLDUĞUNU DUYUNCA ENDİŞELERİMİZ DAHA ARTTI' 

Eşinin kaçırıldığı bölgede çatışmalar olduğunu duyunca endişelerinin daha arttığını söyleyen Nevin Cömert, "Bugün Irak'ta eşimin bulunduğu bölgede çatışma çıktığını öğrendik. Tedirginliğimiz daha da arttı. Çok üzülüyorum ve biran önce eşimin bulunmasını istiyorum. Devletten yardım bekliyorum" dedi.  

'OLAY GÜNÜ BENİ TELEFONLA ARAMIŞTI' 

Eşinin yaklaşık 6 aydır Irak'ta çalıştığını söyleyen Nevin Cömert, "Orada eşim boya ustası olarak çalışıyor. Daha önce de bir çok kez yurtdışına çıktı. İlk defa böyle bir şey oldu. Parasal yönden çalıştığı şirket iyiydi. Biz memnunduk. Dışişleri Bakanlığı ile bir irtibat kuramadık. Bir gün önce beni aramıştı, ertesi gün kaçırıldı. O günden sonra da bir daha kendisinden haber alamadık. 2 çocuğum ile birlikte eşimden gelecek iyi haberi bekliyorum" dedi.

DHA

Etiketler: izmit, ırak, işçi
Okunma Sayısı: 1610
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı