"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İş adamı cinayetinde 8 tutuklama

20 Temmuz 2015, Pazartesi 10:47
Kaçırıldıktan sonra ölü bulunan iş adamı Mehmet Turgut'u öldürdükleri şüphesiyle adliyeye sevk edilen 11 kişiden 8'i tutuklandı, zanlılardan 3'ü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fidye için kaçırıldığı öne sürülen iş adamı Mehmet Turgut'un ölü bulunmasına ilişkin adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden 8'i tutuklandı, 3 kişi de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Turgut'un ölü bulunmasıyla ilgili İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro ve Gasp Büro Amirliği'nde gözaltında tutulan ve işlemleri tamamlanan 17 kişiden 6'sı serbest bırakıldı.

Emniyette kalan şüphelilerden, olayı organize ettiği iddia edilen Rızgın B. ile iş adamına eter koklatarak ölümüne sebep olduğu öne sürülen Emre E. ve aralarında ailenin şoförlerinin de bulunduğu 11 kişi, ifadelerinin alınmasının ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. 

Savcılıkta ifadeleri alınmasının ardından tutuklanma talebiyle hakim karşısına çıkarılan 11 kişiden 8'i tutuklandı. 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İstanbul'da 26 Haziran'da kimliği bilinmeyen kişilerce kaçırılan Mehmet Turgut için ailesinden fidye istenmişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, İstanbul, Ankara, Sakarya, Kırklareli, Iğdır ve Van'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 17 kişiyi gözaltına almıştı.

Şüphelilerin ifadesi doğrultusunda Turgut'un cesedi Pendik'e bağlı Ballıca köyü mevkisinde toprağa gömülü bulunmuştu.

AA

Okunma Sayısı: 1862
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı