"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İş makinelerini bırakıp kaçmışlar!

23 Şubat 2018, Cuma 12:53
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinin karşısında bulunan Suriye'nin Mersawa bölgesinde teröristlerin iş makineleriyle kazdıkları 3 kilometrelik hendek ortaya çıktı. 'Zeytin Dalı Harekâtı'yla güvenli hale getirilen bölgedeki teröristlerin, iş makinelerini bırakıp kaçtıkları belirlendi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından geçen 20 Ocak günü Suriye'nin Afrin kentindeki terör örgütlerine yönelik başlatılan 'Zeytin Dalı Harekatı' kapsamında teröristlerden temizlenen yerleşim alanlarındaki bombalı tuzaklar ediliyor.

PYD/PKK’dan temizlenen Mersawa bölgesinde, teröristler tarafından kazılan 3 metre derinliğinde, 6 metre genişliğinde ve 3 kilometre uzunluğunda hendek ortaya çıktı. Teröristlerin kazıyı yarım bıraktığı ve hendekte 1 iş makinesi, jeneratör ve çok sayıda kullanılan malzemeyi bırakıp kaçtıkları belirlendi. Malzemelere el konuldu.

DHA

Etiketler: terörle mücadele, pkk, pyd
Okunma Sayısı: 2474
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı