"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşçi çöken binanın altında kaldı!

25 Şubat 2016, Perşembe 10:08
İstanbul Yeşilköy'de, bir inşaatın istinat duvarı çalışması sırasında gerçekleşen toprak kayması sonucu bir işçi toprak altında kaldı.

Bakırköy Yeşilköy'de bir inşaatın temelinde 2 işçi istinat duvarı çalışması yaparken saat 09.30 sıralarında toprak kayması meydana geldi.

İşçilerden biri son anda toprak altında kalmaktan kurtulurken, diğer işçi Ali Aka ise beline kadar toprağın altında kaldı. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, işçiyi kurtarmak için çalışmalara başladı. Yaklaşık 1 buçuk saatlik çalışma sonucunda işçi kurtarıldı. İnşaatın temelinde sedyeye konan işçi, itfaiye vinciyle kaldırılarak sokağa çıkartıldı. Olay yerinde bekletilen ambulansa konan işçi, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı. Ali Aka'nın sağ ayağında 3 kırık olduğu öğrenildi. Öte yandan olay yerine AFAD ve Bahçelievler Belediyesi ,Arama Kurtarma Birliği de geldi. Olayın yağmur sonrası toprağın yumuşaması nedeniyle meydana geldiği öne sürüldü.

DHA

Okunma Sayısı: 1838
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı