"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İSEDAK, 30. yılını kutluyor

21 Kasım 2014, Cuma 16:28
İSEDAK (İslam İşbirliği Teşkilatı Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi) 30. Toplantısı 25-28 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak.

57 üye ve 5 gözlemci üyesi olan İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Ekonomik ve Ticari İşbirliği Daimi Komitesi'nin (İSEDAK) 30. Toplantısı, 25-28 Kasım 2014 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Üye ülkelerden ilgili Bakanlar başkanlığında heyetlerin katılacağı 30. İSEDAK Toplantısının Bakanlar Görüş Alış-Verişi Oturumunun konusu “İİT Üyesi Ülkelerde Turizmin Geliştirilmesinde Kamu-Özel Sektör Ortaklıklarının Rolü” olarak tesbit edildi.

BİRÇOK ÖZEL ETKİNLİK

İSEDAK 30. Yıl Ödül Töreni

27 Kasım 2014 tarihinde açılış töreninin hemen ardından İSEDAK’ın 30. Yıl Ödül Töreni gerçekleştirilecektir. Geçtiğimiz 30 yıl zarfında İSEDAK çalışmalarına katkı sağlayan İİT Kuruluşlarının Genel Sekreterlerine/Başkanlarına/Genel Müdürlerine, İSEDAK Toplantılarına en fazla katılım sağlamış ülke delegelerine, İslam ekonomisi ve İslami finans alanındaki yayınlarıyla literatüre katkıda bulunan akademisyenlere ödülleri verilecektir.  

İSEDAK 30. Yıl Sergisi

İSEDAK’ın 30 yılını anlatan, İSEDAK tarihinden çeşitli yazılı ve görsel materyallerin sergileneceği bir sergi düzenlenecek. Serginin resmi açılışı 27 Kasım 2014 günü açılış törenini müteakiben yapılacaktır. (Yer: İstanbul Kongre Merkezi)

Özel Oturumlar

İSEDAK 30. Toplantısı’nın son gününde (28 Kasım 2014) iki yüksek düzeyli Özel Oturum düzenlenecektir. 
- “İslam Ülkelerinin Kalkınma Sorunları ve 2015 Sonrası Kalkınma Gündemi” Konulu Özel Oturum

“İslam Ülkelerinin Kalkınma Sorunları ve 2015 Sonrası Kalkınma Gündemi” konulu yüksek düzeyli Özel Oturumun açılış konuşmasını Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun yapması öngörülmektedir. (Yer: İstanbul Kongre Merkezi)

“İslam Ülkelerinin Kalkınma Çalışmalarında Sivil Toplum Kuruluşlarının Rolü” Konulu Özel Oturum 
II. Özel Oturum Cezayir İslami İşler ve Vakıflar Eski Bakanı Sayın Bouabdellah GHAMALLAH’ın konuşmasıyla başlayacak. (Yer: İstanbul Kongre Merkezi)

•İSEDAK Proje Finansmanı ile Finanse Edilen Başarılı Projelerin Tanıtımına İlişkin Panel
Ayrıca, İSEDAK Proje Finansmanı ile finanse edilen başarılı projelerin tanıtımına ilişkin olarak 26 Kasım 2015 saat 14.00’te bir panel düzenlenecektir. 

Diğer Yan Etkinlikler

-26-30 Kasım 2014 tarihleri arasında 30. İSEDAK Toplantısı ile eş zamanlı olarak 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) ve 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı düzenlenecektir. (Yer: İstanbul CNR Expo Center)

-25-28 Kasım 2014 tarihleri arasında TOBB ve İslam Kalkınma Bankası tarafından Filistin Ürünleri Sergisi düzenlenecektir. (Yer: İstanbul Kongre Merkezi) 

-28 - 29 Kasım 2014 tarihleri arasında Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve İslam Ülkeleri Müşavirler Federasyonu (FCİC) tarafından “İİT Üyesi Ülkelerde Sağlık ve Turizm Sektörlerinde Kamu-Özel Ortaklığı Uygulamaları” konulu Forum düzenlenecektir. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1754
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı