"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

IŞİD operasyonunda Irak uyuklu 21 kişi yakalandı

28 Ekim 2016, Cuma 10:24
Samsun'da terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyonda Irak uyruklu 21 şüpheli gözaltına alındı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi eylem yapabilecekleri yönündeki istihbari bilgi üzerine IŞİD'e yönelik Atakum, Canik ve İlkadım ilçelerinde belirlenen 17 adrese 130 polisin katılımıyla operasyon düzenledi. 

Özel harekat polisleri ve bomba uzmanlarının da dahil olduğu operasyonda Irak uyruklu 21 şüpheli gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aramalarda para ve dijital verilere el konuldu. 

Zanlılar, ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 

AA

Etiketler: ışid, samsun
Okunma Sayısı: 829
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı