"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

IŞİD üyesi olduğu iddia edilen Fransız çift İstanbul'da gözaltına alındı

20 Aralık 2017, Çarşamba 17:49
İstanbul'da düzenlenen operasyonda, IŞİD üyesi olduğu ileri sürülen Fransız çift, 3 çocuğuyla birlikte gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 Mart'ta Fransız güvenlik birimlerinin, vatandaşları R.M. isimli kadının 3 çocuğuyla Suriye'de terör örgütü IŞİD'e katılmak için Türkiye'ye giriş yaptığı bilgisini vermesi üzerine çalışma başlattı.

SINIR DIŞI EDİLECEKLER

Ekipler, söz konusu soruşturma kapsamında, dün Sabiha Gökçen Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali'nde şüpheli R.M ve eşi F.P ile 3 çocuğunu Fransa'ya gidecekleri sırada yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelilerin, işlemlerin ardından sınır dışı edileceği öğrenildi.

AA

Etiketler: ışid
Okunma Sayısı: 833
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı