"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşkenceci üvey anneyi cezaevinde dövdüler

26 Aralık 2015, Cumartesi 11:58
Kayseri'de 5 ve 7 yaşındaki iki üvey çocuğuna işkence yapmak suçundan yargılanan ve 46 yıl hapis cezası alan Songül A. Kayseri Kapalı Cezaevi’nde, iddiaya göre tutuklu veya hükümlüler tarafından dövülünce, dün gece Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında jandarma tarafından hastanenin acil servisine getirilen Songül A., travma bölümünde tedavi edildi. İşkenceci üvey annenin darbe, dayak, bükülme, ısırılma veya tırmalanma, başın yüzeysel yaralanması tanısıyla tedavi gördüğü öğrenildi. Tedavisinin tamamlanması ardından üvey anne Songül A, jandarmalar tarafından tekrar cezaevine götürüldü.

Songül A’nın, geçen Perşembe günü de Adli Tabipliğe getirildiği, tedavisinin ardından yeniden cezaevine götürüldüğü, üvey annenin başka bir cezaevine nakledilmesiyle ilgili sevk kararı çıktığı ancak, henüz bu naklin gerçekleşmediği belirtildi.

DHA

Etiketler: işkence, üvey anne, kayseri
Okunma Sayısı: 2928
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı