"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İslamiyet güneş gibidir üflemekle sönmez - ‘1400 sene’ sözü tepki çekti - Tavzih ve özür bekleniyor

10 Mayıs 2024, Cuma 01:35
CHP’Lİ BİR MİLLETVEKİLİNİN GEÇMİŞTE VE AKP DÖNEMİNDE YAPILAN ZULÜMLERİ “1400 YIL” İFADESİYLE GENELLEŞTİRMESİ TEPKİYLE KARŞILANDI.

İslâmiyet güneş gibidir, üflemekle sönmez

‘1400 sene’ sözü tepki çekti

CHP Ankara Milletvekili Umut Aydoğan’ın “Ey zalimler, ister kaymakam olun ister vali, ister hakim olun ister savcı, ister vekil olun ister bakan, boşa çiğniyorsunuz yalan dünyayı. 1400 senedir yapıyorsunuz bunu” sözleri tepki çekti.

Tavzih ve özür bekleniyor

“Din adına” yapılan yanlışlar ifade edilirken “bütün bir İslam tarihini karalama” anlamına gelecek bir söylemin son derece yanlış olduğuna dikkat çekilerek, bir an önce “tavzih ve özür” yoluna gidilmesi gerektiği belirtiliyor.

 

Okunma Sayısı: 2564
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    10.5.2024 17:35:51

    Seni adam diye vekil yaptık! Sen kimin vekili olmuşsun!

  • S.topuz

    10.5.2024 13:56:03

    ..."Hem bunu biliniz ki, yirmi-otuz sene evvel bir gazetede gördüm ki; İngilizlerin bir Müstemlekât Nâzırı demiş: "Bu Kur'an Müslümanların elinde varken, biz onlara hakikî hâkim olamayız. Bunun kaldırılmasına ve çürütülmesine çalışmalıyız." İşte bu kâfir muannidin bu sözü, otuz senedir nazarımı Avrupa feylesoflarına çevirmiş olduğundan, nefsimden sonra onlar ile uğraşıyorum. Dâhiliyeye pek bakamıyorum ve dâhildeki kusuru, Avrupa'nın hatası, ifsadıdır derim. Avrupa feylesoflarına hiddet ediyorum, onları vuruyorum. Felillahilhamd Risale-i Nur, o muannid kâfirin hülyasını kırdığı gibi; maddiyyun, tabiiyyun feylesoflarını tam susturur bir vaziyete girmiştir."... Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı Tarihçe-i Hayat - 223

  • Hilmi Yeni

    10.5.2024 10:25:34

    Esfel-i safilin mahluk dine sataşmayı bir marifet sanıyor.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı