"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsmailağa Cemaati'nden hükümete sert tepki: Allah'a şikayet ediyoruz!

18 Haziran 2016, Cumartesi 12:16
İsmailağa cemaatine bağlı Marifet Derneği'nden hükümete yönelik çok sert açıklamalar geldi.

Marifet Derneği'nin resmi hesabında yapılan açıklamada "AKP hükümeti, kanunsuz (kaçak) olarak yıktığı külliyeden sonra şimdi de ziyaret alanını dolgu yapmak üzere ihaleye çıkarmış bulunuyor. Yaptıkları düşmanca tavrı Allah-u Teâlâ’ya şikâyet ediyor milletimize de duyuruyoruz." denildi.

İsmailağa Cemaati'nden AKP'ye yönelik çok sert açıklamalar geldi. 

Cemaate bağlı Marifet Derneği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "AKP hükümeti, kanunsuz (kaçak) olarak yıktığı külliyeden sonra şimdi de ziyaret alanını dolgu yapmak üzere ihaleye çıkarmış bulunuyor. Yaptıkları düşmanca tavrı Allah-u Teâlâ’ya şikâyet ediyor milletimize de duyuruyoruz." ifadeleri kullanıldı. 

'Zulüm devam ediyor' başlığı altında verilen açıklama ve paylaşılan fotoğraflar şu şekilde:

''İslam’a, Müslümanlara, devletine ve milletine sayısız hizmetleri olan cemaatimize, hiçbir işinde kolaylık sağlamayan AKP hükümeti, kanunsuz (kaçak) olarak yıktığı külliyeden sonra şimdi de ziyaret alanını dolgu yapmak üzere ihaleye çıkarmış bulunuyor. Kendi çevrelerine, kurum-kuruluşlarına ve ehlisünnet dışı akımlara kanunlu-kanunsuz yaptıkları tahsislerin, kolaylıkların haddi hesabı yokken bu vatanın bin yıllık kültürünün evladı olanlara yaptıkları düşmanca tavrı Allah-u Teâlâ’ya şikâyet ediyor milletimize de duyuruyoruz.''

Konuyla ilgili diğer haberler:

Olay yıkımla ilgili iki farklı açıklama

Mahmut Efendi Külliyesi inşaatının yıkılmasıyla ilgili İsmailağa Cemaati "İlgimiz yok" açıklaması yaparken, Marifet Derneği ise "28 Şubat'ı eleştiren arkadaşlarımız buna ne diyecek?" diye sordu.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/olay-yikimla-ilgili-iki-farkli-aciklama_384139

Marifet Derneği'nden külliye açıklaması: Cumhurbaşkanımızı işaret ediyor maalesef!

Çevik kuvvet ekipleriyle birlikte gelen iş makineleriyle Beykoz'daki külliye inşaatı yıkılan Marifet Derneği, duruma tepkili.

Devamını okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/marifet-dernegi-nden-kulliye-aciklamasi-cumhurbaskanimizi-isaret-ediyor-maalesef_384116

Okunma Sayısı: 5518
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Özkılınç

    19.6.2016 11:17:11

    Önden giden atlıların düştüğü çukuru görüp menfaat için yanaşmamak gerekiyordu.

  • demokrat

    18.6.2016 19:28:46

    Allah'a havale...oy zamanı oylar akp'ye...sonuç....daha bu iyi günleriniz.

  • CESUR ADAM

    18.6.2016 13:16:34

    YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ almış başın olduğu yerden hayır beklenirmi kardeşiiiim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı