"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsmet Sezgin duâlarla…

09 Aralık 2016, Cuma
Tedavi gördüğü Gülhane Askerî Tıp Akademisi’nde (GATA) 88 yaşında vefat eden eski Meclis Başkanı ve bakanlardan İsmet Sezgin bugün toprağa verilecek. Sezgin bugün TBMM'deki törenin ardından Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

DARBELER GERİ GÖTÜRDÜ

“Demokratlar Demirel’i Anlatıyor” kitabında da yer alan hatıralarında Sezgin darbelerin Türkiye’yi çeyrek asır geriye götürdüğünü söylemişti.

KALKINMA DEVAM ETSEYDİ

“Üç darbe de bizim üzerimizden geçti. 1965 yılındaki kalkınma 1990 yılına kadar devam edebilseydi Türkiye çok ileri seviyelerde olurdu.”

Kılıçdaroğlu’ndan taziye

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Sezgin’in vefatı dolayısıyla bir taziye mesajı yayımladı. Sezgin’in demokrasinin simgelerinden olduğunu belirten Kılıçdaroğlu derin bir üzüntü içinde olduğunu belirtti. “Türkiye’nin en genç belediye başkanlarından biri olarak ismini Türkiye siyasî tarihine yazdıran Sezgin’in, zaman içerisinde yalnızca mensubu olduğu Demokrat Parti, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi geleneğinin değil, siyasî karşıtlarının da ‘İsmet ağabeyi’ olduğunu” ifade eden Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı: “ Demokrat Parti il yöneticiliğinden TBMM Başkanlığı’na uzanan siyasî yaşamında bakan, milletvekili ve parti genel başkanı olarak ülkesine hizmet eden Sayın İsmet Sezgin’e Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum.”

 

Etiketler: ismet sezgin
Okunma Sayısı: 2337
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı