"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsmet Sezgin ebediyete uğurlandı

09 Aralık 2016, Cuma 16:55
Türk siyasetinin 'İsmet Ağabeyi' olarak bilinen ve 88 yaşında yaşama veda eden Meclis eski Başkanı ve eski bakanlardan İsmet Sezgin, Kocatepe Camii'ndeki cenaze namazının ardından ebediyete uğurlandı.

TBMM'nin ardından Sezgin'in Türk bayrağına sarılı naaşı, Ankara'daki Kocatepe Camii'ne getirildi.

Cenaze namazına, İsmet Sezgin'in kardeşleri Mukadder Sezgin ve Nursel Karahan, kızları Ayşe Sezgin ve Seynan Levent, torunu Hazel Sezgin ile yakınlarının yanı sıra Meclis Başkanı İsmail Kahraman, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski Başbakanlar Yıldırım Akbulut ve Mesut Yılmaz, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Meclis eski Başkanı Bülent Arınç, Diyanet İşleri eski Başkanı Mehmet Nuri Yılmaz, Meclis Başkanvekilleri, yeni ve eski milletvekilleriyle bürokratlar katıldı.

'Siyasette bizde çok hakkı var'

Sezgin'in siyasetteki arkadaşları ve eski Başbakan Akbulut, 'Siyasette bizde çok hakkı var' diyerek, tören mangası gelmeden Sezgin'in naaşını omuzlarına alıp, tekrar musalla taşına bıraktı.

İsmet Sezgin'in naaşını, daha sonra askeri tören mangası omuzlarında, Kocatepe Camii önünde bekleyen TBMM cenaze aracına kadar götürdü. Burada, kızı Seynan Levent ve torunu Hazel Sezgin gözyaşı döktü. Sezgin'in naaşı, tören ve askeri bando takımı ile cenazeye katılanların uğurlamasıyla toprağa verilmek üzere Devlet Mezarlığı'na götürüldü.

İsmet Sezgin'in Yeni Asya'da yayınlanan röportajı...

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/ismet-sezgin-in-yeni-asya-da-yayinlanan-roportaji_417766

DHA

Okunma Sayısı: 3142
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    9.12.2016 22:43:23

    ALLAH RAHMET EYLESİN. Dindar gözüküp halkını teröriste,müslümanı siyoniste,devlet ve milletin malını yandaşa peşkeş çeken riyakar,sahtekar ve yağmacıların ders alması gereken bir şahsiyetti amma nerede o ders ve ibret alacak kapasite onlarda.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı