"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Isparta, Bediüzzaman Mevlidi’ne hazır

18 Mayıs 2016, Çarşamba
Sidre Eğitim, Kültür ve Sağlık Derneği Başkanı Halil Elitok, her yıl geleneksel olarak düzenledikleri ‘Bediüzzaman Mevlidi’nin bu yıl da okutacaklarını belirterek, herkesi mevlide katılmaya davet etti.

Söz konusu mevlid programının Sidre Eğitim, Kültür ve Sağlık Derneği ve Yeni Asya Gazetesi Isparta Temsilciliği tarafından organize edileceğini ifade eden emekli müftü Halil Elitok, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada;

“22 Mayıs 2016 Pazar günü Isparta Terminal Camii’nde öğle namazına müteakiben başta Hz. Peygamberimiz (asm) olmak üzere, Sahabe-i kiram, Tabiin, Tebe-i Tabiin, hususan Bediüzzaman Said Nursî Hazretleri için ve ahirete intikal eden Risale-i Nur talebeleri ve Ümmeti Muhammed için Mevlid-i Şeref tilavet edilecektir. Mevlid-i Şerif; Isparta Yeni Asya Temsilciliği ve Sidre Eğitim, Kültür ve Sağlık Derneği’nin ortak organizesiyle gerçekleştirilecektir. Bütün müminleri mevlide bekliyoruz” dedi.   

Isparta - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 3027
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı