"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail'e ‘dostuz’ demek siyasi bir dönekliktir

12 Nisan 2016, Salı 13:58
Yeni Yüzyıl'dan Esra Elönü'nün sorularını cevaplayan Sanatçı Sinan Albayrak, "‘Gazze ablukası kalkmadan biz bu insanlarla masaya oturmayız’ dedikten sonra kalkıp da ‘Dostuz’ demek siyasi bir dönekliktir" dedi.

Pazartesi günü (11 Nisan 2016) Yeni Yüzyıl'da yayınlanan röportajın bir bölümü şöyle: 

Soru: ‘İsrail dostumuz’ açıklaması seni üzdü mü? 

Cevap: Siyaset bu. Düşmanınla da siyasi düzende dostluk yapmak zorunda olabilirsin. Ben hükümetin burada nasıl bir politika izlediğini, geri planda neler olduğunu bilemem. Ben İsrail’in varlığını hiçbir zaman tanımam. Tanımayacağım da.

Soru: Dost kelimesi biraz ağır olmadı mı? 

Cevap: Siyaset bu kadar kaypak bir şey işte. ‘Gazze ablukası kalkmadan biz bu insanlarla masaya oturmayız’ dedikten sonra kalkıp da ‘Dostuz’ demek siyasi bir dönekliktir. Ama zaten siyaset kendi başına bi döneklik masasıdır. Maalesef çıkarlar kirlenmeyi gerektiriyor. Ben siyasetin içinde temiz biri olarak yer almayı istiyordum eskiden. Bu anlamda bir projem vardı. Sanal bir parti kurmayı düşündüm. İnternet üzerinde 2 yıl süren bir tanışma programı düzenleyecektim. İnsanlar bibirini tanımadan internet üzerinden konuları tartışacaklardı. Tüm fikir ayrılıklarına rağmen tek bir noktada buluşup ‘Tek hizmet noktası bu ülkedir’ inancıyla hareket eden bu insanları yüzyüze görüştürerek bir parti kurmayı hedefledim. Adı da Kaf Dağı Partisi olacaktı. Masallarda umut hep Kaf Dağı’nın ardındadır bilirsiniz. Ama olmadı.Dersini vermeden İsrail'i affetmek, çocukları şehit edenleri affetmektir

http://www.yeniasya.com.tr/gundem/dersini-vermeden-israil-i-affetmek-cocuklari-sehit-edenleri-affetmektir_393152

Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Türkiye ile İsrail anlaşması sonuçlanmak üzere

http://www.yeniasya.com.tr/politika/disisleri-bakanligi-acikladi-turkiye-ile-israil-anlasmasi-sonuclanmak-uzere_392677

Mavi Marmara karikatürleri

http://www.yeniasya.com.tr/foto-galeri/mavi-marmara-karikaturleri_375309

Okunma Sayısı: 5461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    13.4.2016 00:08:51

    Bak baaak bu paralel var ya inanın adamın aklını-başını alıyooor. İşte o kalmayan-akıl yüzündende bizimkiler bu hataları yapıyoor.AH AH O PARALEL VARYA O PARALEL.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı