"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail'i kınamak yerine çözüm üretin

11 Mayıs 2021, Salı 23:30
Şuurlu Öğretmenler Derneği Genel Başkanı Hamdi Sürücü, İsrail’in Filistin zulmüyle ilgili açıklama yaptı.

Sürücü, “Her sene olduğu gibi bu sene de Müslümanların kutsal ayı Ramazan’ı Şerif’te Mescid-i Aksa’ya baskınlar düzenleyip çoluk çocuk, kadın erkek demeden yüzlerce Müslüman’ın kanına giren ve bölge halkına korku saçan Yahudi yerleşimciler ve polis, Büyük İsrail Devletini kurma emeline ulaşmaya çalışıyor. Hal böyleyken Müslüman ülkeler ise bütün bu olup bitene seyirci kalıyorlar ve şiddetle kınamakla yetiniyorlar. (…) Filistin’de ve dünyanın dört bir yanında ezilen, mağdur edilen bütün mazlumların zulümlerden kurtulması için; İslâm Ülkelerinin liderlerinin zalimleri kınamak gibi ucuz kahramanlıklardan vazgeçip zalimlere yaptırım uygulayan çözümler üretmeleri gerekir. Gün şiddetle nefretle kınama mesajları yayınlama günü değil birlik ve beraberlik içinde zalime dur deme ve zulme engel olma günüdür” dedi.

İstanbul - Yeni Asya

Okunma Sayısı: 1191
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı