"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail Konsolosluğu önünde Mescid-i Aksa protestosu

19 Eylül 2015, Cumartesi 09:37
Beşiktaş’ta, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubeleri üyesi bir grup, İsrail Konsolosluğu önünde Mescid-i Aksa’ya yapılan saldırıyı protesto etti.

Levent’teki İsrail Konsolosluğu önünde saat 22.00’de bir araya gelen Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubeleri üyesi grup, İsrail aleyhine sloganlar attı. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı protesto gösterisinde, ilahiler söylenirken, bir kişi de Kur’an-ı Kerim okudu.

Grup adına basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi Başkanı Ali Uğur Bulut, "Terör devleti İsrail, Müslümanlara yönelik saldırı ve kışkırtmalarına sistemli bir şekilde devam ediyor. Yahudi takviminde yılbaşı kabul edilen roşaşana bahanesiyle 5 gündür Mescid-i Aksa'ya yönelik yapılan işgal ve saldırılar Filistin topraklarını Müslümanlardan arındırma politikalarının bir parçasıdır. Siyonist İsrail, her zaman olduğu gibi uluslararası anlaşmaları hiçe saymaktadır. Mescid-i Aksa bir İslam mabedidir" dedi.

Basın açıklamasının ardından eylem sona erdi.

DHA

Okunma Sayısı: 1515
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı