"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İsrail zulmü lanetlendi

18 Mayıs 2018, Cuma 17:32
Filistin halkına destek maksadıyla “Zulme Lanet Kudüs'e Destek” mitingi Yenikapı Miting Alanı’nda büyük bir kalabalığın katılımıyla gerçekleştirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım, MHP Lideri Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Destici’nin birlikte halkı selamladığı mitinge, bazı İslam ülkesi temsilcileri de katıldı.

'İsrail hesabını uluslararası yargı önünde vermelidir'

Yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun takip ettiği mitingde vatandaşlar Türk ve Filistin bayrakları taşıdılar.

Mitinge yaklaşık 500 bin kişi katıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğünce, Yenikapı Miting Alanı'nda Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde düzenlenen miting için geniş güvenlik önlemleri alınırken, herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığı kaydedildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, metrekareye düşen kişi sayısının hesaplanması yöntemiyle Yenikapı Miting Alanı'nda yaklaşık 500 bin kişinin bulunduğu belirlendi.

Mitinge ulaşım

Miting dolayısıyla bazı yolların trafiğe kapatılması sebebiyle, miting alanına rahat ulaşım ve trafikte sorun yaşanmaması için Marmaray, metro, otobüs ile deniz ulaşımı seferlerinin arttırıldı, Kazlıçeşme metro istasyonundan miting alanına ulaşım için servis otobüslerinin konuldu.

20 bin polis

İstanbul’da gerçekleştirilen İslâm İşbirliği Teşkilâtı (İİT) İslâm Zirvesi Konferansı Olağanüstü Toplantısı ile “Zulme Lânet Kudüs’e Destek” mitingi dolayısıyla 20 bin 100 polisin görev yaptı. 

***

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı öncülüğünde Yenikapı Miting Alanı’nda Filistin halkına destek amacıyla “Zulme Lanet Kudüs’e Destek” gerçekleştirildi. Mitingine katılacak vatandaşlar erkenden alana geldiler ve bir süre sonra girişleri yapıldı. Miting alanına konuşmaların yapıldığı dev bir platform kuruldu. 

Ayrıca meydanın birçok yerine vatandaşların mitingi daha rahat takip etmeleri için dev ekranlar ve vinçlere takılı hoparlörler konuşlandırıldı.

Kendilerine ayrılan güvenlik noktalarından alana girenler, Türk ve Filistin bayraklarını aldılar.

Yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun takip ettiği mitinge, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve BBP Genel Başkanı Mustafa Destici katıldı.

Okunma Sayısı: 1691
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Muhacir

    18.5.2018 20:19:44

    İsrail'i lanetledik elçisini de bir süreliğine gönderdik. Vazife berkemal

  • Muhacir

    18.5.2018 20:11:32

    Ne mutlu bizlere İsrail'i lanetledik vazifemiz bitti. Bir daha ki katliamlarda buluşuruz..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı