"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Başsavcılığı'ndan açıklama

16 Ağustos 2016, Salı 15:46
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, adliye yapılanmasına ilişkin gözaltı işlemi uygulanan personel sayısını 293 olarak açıkladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan yazılı açıklamada,

"FETÖ / PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmek istenen darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturma kapsamında söz konusu örgütün adliye yapılanmasına ilişkin olarak; İstanbul ve Gaziosmanpaşa Adliyelerinde toplam 107 kişi, İstanbul Anadolu Adliyesi'nde 66 kişi, 

Bakırköy Adliyesi'nde 37, 

Büyükçekmece Adliyesi'nde 27, 

Küçükçekmece Adliyesi'nde 39,

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nde 17 kişi olmak üzere 293 adliye personeli (memur ve yardımcı personel) hakkında gözaltı işlemi uygulanmıştır" denildi. 

DHA

Okunma Sayısı: 1905
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı