"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da 390 kişi hakkında gözaltı kararı

26 Nisan 2017, Çarşamba 11:28
Gülen hareketine yönelik Ankara merkezli operasyon kapsamında İstanbul'da 390 kişi hakkında gözaltı kararı alındı.

Gülen hareketinin emniyet teşkilatındaki mahrem yapılanmasına yönelik Ankara merkezli 81 ilde 8 bin 500 polisin katılımıyla eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Soruşturma kapsamında İstanbul'da 390 kişi hakkında gözaltı kararı bulunurken, Organize Suçlarla Mücadele, Mali Suçlarla Mücadele ve Terörle Mücadele şube müdürlüklerine ekipler, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekiplerince belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda, şüphelilerden bazılarının yakalandığı bildirildi.

Gözaltına alınanlar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğünün Vatan yerleşkesine götürüldü.

Hakkında gözaltı kararı bulunan diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

AA

Etiketler: istanbul, operasyon
Okunma Sayısı: 2584
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı