"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da bir yılda 9 ton uyuşturucu ele geçirildi

21 Aralık 2018, Cuma 11:26
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, yıl başından bu yana yapılan 685 operasyon ile 44 bin 573 münferit olayda gözaltına alınan 61 bin 715 şüpheliden 5 bin 659'u tutuklandı.

İstanbul'da uyuşturucuyla mücadele kapsamında yıl başından bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan 61 bin 715 şüpheliden 5 bin 659'u tutuklandı. Operasyonlarda 9 tonun üzerinde uyuşturucu ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, yılbaşından bu yana kentte 685 operasyon düzenlenirken, 39 ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler 44 bin 573 münferit olaya müdahale etti.

Operasyon ve soruşturmalar kapsamında gözaltına alınan 61 bin 715 şüpheliden 5 bin 659'u tutuklandı.

Yapılan aramalarda ise eroin, kokain, esrar, bonzai, Afyon sakızı, metamfetaminin, amfetamin, khat, MDMA, metilamin, ve skunk da aralarında bulunduğu toplam 9 ton 144 kilo 345 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ayrıca, extacy, amfetamin ve reçeteyle satılan uyuşturucu hapları da içeren 6 milyon 603 bin 946 uyuşturucu hap bulundu.

Operasyonlarda bulunan çok miktarda kimyasal madde, asit ve uyuşturucu ham maddesine el konulurken, 9 bin 662 kök Hint keneviri ise imha edildi.

 

AA

Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı