"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da korkutan otel yangını

16 Aralık 2016, Cuma 08:02
İstanbul, Fatih'te dün akşam saatlerinde bir otelin giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın korkuya neden oldu. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını söndürürken, polis ekipleri de yangını çıkardığı iddiasıyla bir kişiyi göz altına aldı.

Yangın, Fatih Mimar Kemalettin Mahallesi Dibekli Camii Sokak'ta bulunan 4 katlı bir otelin giriş katında dün akşam 22.00 sıralarında meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangını çevredeki vatandaşlar polis ve itfaiyeye haber verdi.

Fatih ve Beyoğlu'na bağlı itfaiye ekipleri kısa sürede olay yerine gelerek yangına müdahale etti. Bu sırada polis ekiplerinin de olay yerine şerit çekerek önlem aldığı görüldü. İtfaiye ekipleri yangını kontrol altına alarak soğutma çalışması yaptı. Ayrıca, itfaiye ekipleri otelin çatı katında bir kişiyi merdiven yardımıyla kurtararak sağlık görevlilerine teslim etti. Sağlık görevlileri, kurtarılan kişiye ilk müdahaleyi ambulansta yaptı. Hayati tehlikesi olmadığı anlaşılan bu kişi, yangını çıkardığı şüphesiyle ambulanstan indipolis ekipleri ambulanstan indirerek gözaltına aldı. 

İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekiplerinin de olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

DHA

Etiketler: otel, fatih, yangın
Okunma Sayısı: 1207
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı