"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da rehine krizi!

04 Şubat 2016, Perşembe 07:57
İstanbul, Kartal'da 10 yaşındaki bir çocuğu bıçakla rehin alan saldırgan, Özel Harekat polisleri tarafından vurularak yakalandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Kartal Topselvi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu ve yaralama suçlarından sabıkası bulunan 23 yaşındaki Emre T., 10 yaşındaki Mahmut Akgün'ü bıçakla rehin alarak evine götürdü. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. 

Daha sonra oley yerine çağrılan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Müzakere Masasında görevli uzman polisler, Emre T'yi uzun süre dil dökerek ikna etmeye çalıştı.

Yaklaşık 2,5 saat süren ikna etme çalışmaları sonuç vermeyince, olay yerine Özel Harekat polisleri sevk edildi. Polisler, düzenledikleri operasyonla Emre T.'yi vurarak etkisiz hale getirdi. Yaralı olarak yakalanan Emre T. ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Saldırganın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

BIÇAKLI SALDIRGAN HASTANEDE ÖLDÜ

KartaL'da 10 yaşındaki bir çocuğu bıçakla rehin aldıktan sonra Özel Harekat polisleri tarafından düzenlenen operasyon sonucu yaralanan 23 yaşındaki Emre T. öldü. Operasyonda ağır yaralanan Emre T., ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak saldırgan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

KÜÇÜK ÇOCUĞUN DURUMU DA CİDDİ

Öte yandan, vücudunun kalbe yakın bölgesinde bıçak yarası olan rehine çocuk da Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat edildi. Küçük M.A.'nın ameliyatının başarılı geçtiği ve yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Bu arada, uyuşturucu ve yaralama suçlarından sabıkası bulunduğu belirtilen 23 yaşındaki Emre T.'nin, küçük çocuğu bıçakla rehin aldıktan sonra, 6 katlı apartmanın 3. katındaki kendi dairesine götürdüğü, operasyonun da buraya düzenlendiği bildirildi. Olay Yeri İnceleme ekipleri dairedeki araştırmalarını sürdürürken, pencereye isabet etmiş mermi izi dikkat çekti.

DHA

Etiketler: kartal, rehine
Okunma Sayısı: 1414
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    4.2.2016 09:59:08

    Bu genç kişiliğini AKP döneminde kazanmış bir evladımız.Ama koruyamadığımızdan uyuşturucu müptelası ve şiddet içine itilmiş.Ey idareciler ALLAH ın huzurunda nasıl hesap vereceksiniz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı