"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'da trafik felç

01 Temmuz 2016, Cuma 19:51
İstanbul’da bayram tatili trafiği başladı. TEM Ankara istikameti durma noktasına geldi. Trafik, Edirne yönünde ise daha akıcı şekilde seyrediyor.

İstanbul’da bayram tatili trafiği başladı. TEM Ankara istikameti durma noktasına geldi. Trafik, Edirne yönünde ise daha akıcı şekilde seyrediyor. 

İstanbul’da her bayram öncesi yaşanan trafik çilesi başladı. 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla birlikte tatiline gitmek isteyen vatandaşlar yola çıktı. Özellikle TEM Ankara istikameti durma noktasına geldi. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde araçlar neredeyse tamamen durdu. 

Ankara yönüne gidenler için trafik yoğunluğu Basın Ekspres TEM bağlantısından itibaren başlıyor. FSM Köprüsü'nü geçen araçlar, Kavacık'taki yoğunluk nedeniyle yine durma noktasına geliyor. Trafik, ancak Ataşehir – Sultanbeyli arasında yer yer açılıyor. 

Diğer taraftan Edirne istikametinde ise FSM girişinde yoğun, Basın Ekpres bağlantısından sonra normal seyrinde devam ediyor. 

E-5’te ise Zeytinburnu’ndan Altunizade’ye kadar yoğunluk var. Diğer taraftan Boğaziçi Köprüsü girişinden Edirnekapı’ya kadar normal seyrinde, Edirnekapı – Yenibosna arasında yoğun şekilde devam ediyor. 

Okunma Sayısı: 1433
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı