"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul'daki 'ana darbe' davasında ara karar açıklandı

21 Aralık 2017, Perşembe 17:54
15 Temmuz darbe girişimine ilişkin, aralarında Fetullah Gülen, 6 general ve 17 subayın bulunduğu, 9'u firari 14'ü tutuklu 24 sanıklı İstanbul'daki "ana darbe" davasının duruşması, İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısında yer alan binadaki salonda görüldü.

Duruşmada, ara kararını açıklayan mahkeme heyeti, 3 şehit yakını ile 11 gazinin davaya katılma talebini kabul ederek, 15 Temmuz ile ilgili tüm adli tahkikat olaylarına ilişkin iddianamelerin dosyaya gönderilmesine karar verdi. 

Sanıkların tutukluluk halleri sürecek

Tüm tutuklu sanıkların bu hallerinin devamına hükmeden mahkeme, duruşmayı 23-24 Ocak'a erteledi.

Bundan sonraki duruşma, Silivri'deki spor salonundan duruşma salonuna çevrilen Alibey Spor Salonu'nda görülecek.

AA

Okunma Sayısı: 1434
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı