"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul’daki patlamaya ilişkin yayın yasağı kararı verildi

12 Ocak 2016, Salı 18:39
İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, İstanbul Sultanahmet Meydanı’nda gerçekleşen patlama ile ilgili yayın yasağı kararı verdi. İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği, ayrıca patlamaya ilişkin başlatın soruşturma ile ilgili kısıtlılık kararı da verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talebini değerlendiren, İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği milli güvenlik, kamu düzeni ve kamu güvenliği ile toprak bütünlüğünün korunması suç işlenmesinin önlenmesi, yargı gücünün otorite ve tarafsızlığının sağlanması amacıyla soruşturma tamamlanıncaya yayın yasağı kararı verdi. Hakimlik soruşturma dosyası kapsamı hakkında yazılı, görsel ve internet medyasında, sosyal medyada her türlü haber, röportaj ve eleştirinin yasaklanmasına karar verdi. 

İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği ayrıca soruşturmanın amacını tehlikeye düşürmemek için soruşturma tamamlanıncaya kadar dosya içeriğini inceleme veya belgelerden örnek alma yetkisinin kısıtlanmasına hükmetti. 

İstanbul 7. Sulh Ceza Hakimliği’nin verdiği kararla ilgili İstanbul 8. Sulh Ceza Hakimliği’ne itiraz hakkı bulunuyor. 

Patlamaya ilişkin daha önce geçici yayın yasağı getirilmişti.

Okunma Sayısı: 1073
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı