"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün girişinde korkutan kaza

21 Ocak 2017, Cumartesi 14:40
Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde silah sesleri duyuldu. Dur ihtarına uymayan bir kamyonun güvenlik bariyerlerini aşması üzerine Özel Harekat ve polis ekipleri aracı durdururken, havaya ateş açtı. Kamyonda bulunan 2 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü çevresinde yoğun silah sesleri duyuluyor. Edinilen son bilgiye göre bir aracın güvenlik bölgesini ihlal etmesi nedeniyle polis ekipleri havaya ateş açtı.

Bir kamyonun Emniyet Müdürlüğü önündeki güvenlik bariyerini aşmaya çalışması üzerine polis ekipleri hareketlendi. Özel Harekat ve polis ekipleri aracı durdurdu. Olay İl Emniyet Müdürlüğü'nün giriş yaptığı kapıdan gerçekleşti. İstanbul Emniyeti önünde bulunan kamyonun içindeki 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtiliyor. 

Şüpheli aracın yanına bomba imha uzmanları getirildi, basın mensupları güvenlik gerekçesiyle kamyonun olduğu noktadan uzaklaştırılıyor. Bomba imha ekipleri tarafından şüpheli araçta bomba araması yapılıyor. 

Okunma Sayısı: 1810
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı