"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde silahlı çatışma çıktı

01 Nisan 2015, Çarşamba 19:22
Vatan Caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünden silah sesleri duyuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik görevlilerin karşılık verdiği olayda saldırganlardan biri ölü ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, binanın ana giriş kapısındaki güvenlik noktasına biri kadın iki kişi tarafından ateş açıldı. Güvenlik görevlilerinin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı.

Çatışmada kadın saldırgan ölü ele geçirildi. Diğer saldırganın kaçtığı, bir polis memurunun da hafif yaralandığı öğrenildi.

Cadde trafiğe kapatılırken olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. 

VALİ'DEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne biri kadın iki terörist tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini belirterek, "Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi" dedi. 

Şahin yaptığı açıklamada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendiğini bildirerek, "İstanbul Emniyet Müdürlüğümüze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi. Diğer saldırganın yaralı olarak kaçtığı olayda bir polisimiz hafif yaralandı" ifadelerini kullandı. 

YARALI POLİS MEMURU HASTANEYE SEVK EDİLDİ

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesine silahlı saldırı düzenlendi. Güvenlik görevlilerin karşılık verdiği olayda saldırganlardan biri ölü ele geçirildi. Diğer saldırganın kaçtığı olayda hafif yaralanan polis memuru hastaneye sevk edildi.

Kurşunun Vakıf Gureba Hastanesi’ne kaldırılan polislerden birinin yüzünü sıyırdığı, diğerinin ise yüzüne isabet ettiği ifade edildi. Yüzüne kurşun isabet eden polisin ameliyata alındığı, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Bu arada bir görgü tanığı, “Silah seslerini duyduk çıktık dışarı, baktığımızda yerde yatan biri vardı. Polislerin birbirini kovaladığını gördük. Sadece yerde yatan birinin yanında paket vardı. Yaralı polis görmedik. Yerde yatan bir yaralı gördük.” diyerek olayı anlattı.

Öte yandan polis ekipleri, yaralı olarak maliye binasına sığınan saldırganın ise etkisiz hale getirildiği yönünde anons yapıyor. 

AA

Okunma Sayısı: 2026
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • M Numan

    2.4.2015 07:24:22

    Bazı dış enternosyanal güçlerin kucağına oturan taşeron örgütler Türkiyeyi kundaklamak peşindeler

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı