"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul temsilcilerimizle bir araya geldik

29 Kasım 2017, Çarşamba
Gazetemiz yönetimi ve yayın kurulu olarak önceki gün İstanbul temsilcilerimizle Yeni Asya Vakfı’nda bir araya geldik.

“Neşriyatımızın geliştirilmesi ve yayınlarımızın kitlelere daha etkili bir şekilde duyurulması” gündemli toplantıda verimli müzakereler gerçekleşti. Karşılıklı beklentilerin ve hedeflerin dile getirildiği toplantıda “Bu zamanda Nurlarla hizmet-i imaniye, her tarafta ilânatla ve muhtaç olanların nazar-ı dikkatlerini celb etmekle olur” parolasından hareketle yayıncılıkta medya iletişim teknolojilerinden ve özellikle sosyal medyadan etkin bir şekilde yararlanmanın önemi üzerinde duruldu. Gazetemizin gerek basılı, gerekse sanal ortamlar üzerinden daha geniş kitlelere ulaştılması adına etkin tiraj kampanyaları ve tanıtım yöntemleri konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.  

İstanbul - Yeni Asya

Etiketler: yeni asya
Okunma Sayısı: 1363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı