"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul Üniversitesi'nde dev operasyon

09 Aralık 2016, Cuma 08:35
İstanbul Üniversitesi'nde Gülen hareketine yönelik operasyon başlatıldı. Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'nın da aralarında olduğu 87 kişi hakkında gözaltı kararı var.

İstanbul Üniversitesi'ne yönelik 12 ayrı ilde eş zamanlı Gülen hareketine yönelik operasyon düzenlendi. Aralarında Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı'nın da bulunduğu, Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçent 87 kişi hakkında gözaltı kararı bulunuyor.

12 İLDE 100 ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON

İstanbul Kaçakçılıkla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Üniversitesi'nde Gülen hareketi yapılanmasına yönelik soruşturma başlattı. Polis, İstanbul ve 12 ayrı ilde sabahın erken saatlerinde 100 ayrı adrese 87 zanlının yakalanması için eş zamanlı operasyon düzenledi.

ARALARINDA SİYASİ PARTİ LİDERİ DE VAR

Operasyonda, Merkez Parti Genel Başkanı Abdurrahim Karslı, İstanbul Üniversitesi'nde görevli Profesör, Doçent ve Yardımcı Doçentlerin gözaltına alınacağı öğrenildi.

Okunma Sayısı: 3346
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • nuri

    9.12.2016 21:56:20

    Bakın görün.Bir ülke kurtarılıyormuş gibi yaıpılıp;nasıl batırılır.Maşallah berakallah.Yapanları kutluyoruz.Bunlar büyük işler.Hiçkimse beceremezdi bu muhteşem işleri

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı