"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşte 15 Temmuz gecesi Donanma Komutanlığı'nda yaşanan olaylar!

21 Temmuz 2016, Perşembe 11:38
Milli iradeye yönelik yapılan darbe girişiminin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, Kocaeli’nde bulunan Gölcük Donanma Komutanlığı önündeki askerler donanma komutanlığı önüne gelen vatandaşlara silah doğrultuyor, zaman zaman havaya ateş açıyor.

Görüntünün sonunda ise Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, donanmada görevli subaylara emir verdikten sonra kayıplara karışıyor. İmren ve beraberindeki 2 tuğamiral 6 gündür aranıyor.

15 Temmuz akşamı milli iradeye yönelik yapılan darbe girişiminin ardından, o gün yaşananlarla ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı. Kocaeli’nde bulunan Gölcük Donanma Komutanlığı önünde gerçekleşen olaylar mobese kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. 

Görüntülerde, ilk olarak askerin darbe girişimi yaptığını haber alan vatandaşların, Gölcük Donanma Komutanlığı'na gelişi dikkati çekiyor. Kalabalık her dakika artarken, Donanma Komutanlığı'nda görevli bir grup asker nizamiyenin dışına çıkıyor. Nizamiyeden çıkan askerlerin yarısının kamuflajlı, diğer yarısının ise sivil kıyafetli olduğu görülüyor. 

VATANDAŞA SİLAH DOĞRULTTULAR

Devamında Gölcük Donanma Komutanlığı önüne gelen vatandaşların sayısı her geçen dakika artarken, askerler vatandaşlara silah doğrultuyor. Bununla yetinmeyen askerler zaman zaman havaya ateş açıyor. Vatandaşlar ise her şeye rağmen Donanma Komutanlığı önünden ayrılmayı reddediyor. 

6 GÜNDÜR ARANAN AMİRAL GÖRÜNTÜDE

Vatandaşların bu tavrı üzerine askerlerin nizamiyeye doğru geri çekilmesi görüntülere yansırken bazı askerlerin nizamiye etrafında siper aldıkları gözlemleniyor. Görüntünün sonunda ise Gölcük Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, donanmada görevli subaylara emir verirken görünüyor. Tuğamiral İmren, askerlere emir verdikten sonra ortadan kayboluyor. İmren ve beraberinde ki 2 tuğamiral 6 gündür aranıyor.

Okunma Sayısı: 2711
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı