"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İşte o teröristlerin kimlikleri

01 Temmuz 2016, Cuma 15:18
İstanbul Yeşilköy Havalimanı Dış Hatlar terminalinde gerçekleştirilen bombalı eylemin faillerinden ikisi tespit edildi.

DHA'nın haberine göre, Yeşilköy Havalimanı'ndaki saldırıyı gerçekleştiren 3 saldırgandan 2'sinin kimliği belli oldu. Bu kişiler, Rus pasaportu taşıyan Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov. Saldırıyla bağlantılı oldukları iddiasıyla gözaltına alınanların sayısı ise 24'e yükseldi. 

Yeşilköy Havalimanı'ndaki saldırıyı gerçekleştiren 3 saldırgandan 2'sinin kimliği belli oldu. İkisi de Rus pasaportu taşıyan saldırganların isimlerinin Rakim Bulgarov ve Vadim Osmanov olduğu öğrenildi.

Salı akşamı düzenlenen saldırıda 44 kişi ölmüştü. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve İçişleri Bakanı'ndan gelen açıklamalara göre, emâreler saldırıyı IŞİD'in düzenlediğini gösteriyor.

Saldırının ardından düzenlenen operasyonlarda da IŞİD üyesi oldukları iddia edilen şüpheliler gözaltına alındı. 

Dün 16 adrese düzenlenen baskınlarda 4'ü yabancı uyruklu 13 kişi gözaltına alınmıştı. Bugün İstanbul Başakşehir'de düzenlenen operasyonda ise biri Rus, 11 yabancı uyruklu gözaltına alındı. Böylece saldırıyla bağlantılı olarak gözaltına alınanların sayısı 24'e yükseldi. 

Okunma Sayısı: 2031
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı